www.gt4dc.co.uk
Maintain, Modify and DRIVE your GT-Four


It is currently Mon Mar 18, 2019 9:14 pm




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 22, 2019 12:24 am 
Offline
New Poster

Joined: Tue Nov 26, 2013 2:27 pm
Posts: 23
Car Model: None
Hi everyone,
just used my GT4 RC for the first time after the winter break and put the air conditioning on to lubricate all the seals etc. I noticed that the green light on the AC button started winking at me. If I pressed the AC Economy light next to it, it did exactly the same. There was a delay of about 30 seconds where it’s on full time before it starts flashing.
I had also noticed a belt squeal from under the bonnet 3 times whilst driving slowly or at idle on the way home from work in the first 5 minutes of running the car, I put that down to condensation on the belt as it was just getting dark and it did stop after that.
The AC does seem to produce cold air, but it’s difficult to tell at this time of year as the air is cold anyway.

So I’m thinking to myself, has an AC fuse or relay gone?
Is the compressor failing or seizing which would cause the squeal?

I was wondering if anyone else had had this happen to them and could pass on any advice to help me get to the bottom of this and fix it quickly?

Thanks,

Louise


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group